Algemene voorwaarden

Disclaimer

Welkom op de website van Boukens Techniek. Door deze website te bezoeken en te gebruiken, stemt u in met de volgende voorwaarden en bepalingen:

  1. Algemene Informatie De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel wij streven naar nauwkeurigheid en actualiteit van de inhoud, kunnen wij niet garanderen dat de informatie op elk moment volledig, correct of up-to-date is.
  2. Geen Aansprakelijkheid Boukens Techniek is niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of de informatie die hier wordt verstrekt. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, directe of indirecte schade, verlies van gegevens of winstderving.
  3. Externe Links Deze website kan links bevatten naar externe websites die niet door Boukens Techniek worden beheerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van deze externe sites en aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor enige schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van deze websites.
  4. Intellectuele Eigendomsrechten Alle inhoud op deze website, inclusief teksten, afbeeldingen, logo’s en software, is eigendom van Boukens Techniek of de betreffende rechthebbenden en is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om de inhoud zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Boukens Techniek te kopiëren, verspreiden of anderszins te gebruiken.
  5. Wijzigingen Boukens Techniek behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. Wij raden u aan om regelmatig deze pagina te controleren op eventuele wijzigingen. Door de website te blijven gebruiken na het aanbrengen van wijzigingen, stemt u in met de aangepaste voorwaarden.
  6. Contact Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer, kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens op de website.