Engineering

Hardware engineering

EPLAN ProPanel is een krachtige softwaretool die het ontwerp- en fabricageproces van schakelkasten en schakelsystemen stroomlijnt. Met ProPanel kunt u gedetailleerde 3D-modellen van uw elektrische systemen en kasten maken, het installatieproces plannen en beheren en nauwkeurige stuklijsten en productiegegevens genereren.

Hier volgen enkele belangrijke voordelen van EPLAN ProPanel:

Gestroomlijnd ontwerpproces: met ProPanel maakt u snel en eenvoudig 3D-modellen van uw schakelkasten en schakelinstallaties. De software bevat een bibliotheek met kant-en-klare componenten, zodat u eenvoudig elementen in uw ontwerp kunt slepen en neerzetten, waardoor u tijd bespaart en het risico op fouten verkleint.

Eenvoudige installatieplanning: met ProPanel kunt u het installatieproces van uw kasten en systemen plannen en beheren, zodat u zeker weet dat alles correct en op tijd wordt geïnstalleerd. De software bevat functies zoals kabelroutering, boorsjablonen en montage-instructies, zodat u ervoor kunt zorgen dat alles perfect in elkaar past.

Nauwkeurige stuklijsten: ProPanel genereert nauwkeurige stuklijsten en productiegegevens, waardoor het risico op fouten wordt verkleind en materiaalverspilling wordt geminimaliseerd. Met de software kunt u ook uw voorraadniveaus volgen en uw bestelproces automatiseren, zodat u altijd over de juiste onderdelen en componenten beschikt.

Verbeterde samenwerking: ProPanel is ontworpen om de samenwerking tussen ontwerp-, productie- en installatieteams te verbeteren. Met de software kunt u uw ontwerpen delen met teamleden, leveranciers en klanten, en het bevat samenwerkingsfuncties zoals opmerkingen en het bijhouden van revisies.

Al met al is EPLAN ProPanel een essentiële tool voor elk bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerp en de productie van schakelkasten en schakelsystemen. Het kan u helpen uw ontwerpproces te stroomlijnen, uw installaties te plannen en te beheren, nauwkeurige stuklijsten te genereren en de samenwerking tussen teams te verbeteren. Met ProPanel kunt u de efficiëntie verbeteren, fouten verminderen en hoogwaardige producten aan uw klanten leveren.