Over mij

Over mij:
Mijn naam is Robert Boukens, freelance BIM-Modelleur, EPLAN en software engineer onder de noemer RJB-Engineering.
Sinds 1999 ben ik, direct vanuit de middelbare school, gestart in de elektrotechniek met een BBL (leer-werk) traject. Vanaf Monteur Elektrotechnische installaties (niv. 2) naar Technicus (niv. 4), HBO Middle management en waar vervolgens nog meerdere vaktechnische opleidingen en training zijn behaald. Om vervolgens nu door te pakken met HBO Elektrotechniek (specialisatie: Mechatronica)

Hierbij heb ik in ruim 20 jaar ervaringen opgedaan in zowel montage, tekenwerk, werkvoorbereiding en projectleiding van kleine tot grote installaties. Woningbouw, utiliteit en industriële installatie behoren allen bij het kennispakket.
Gesteund door een tikje perfectionisme en de wil om te leren is geen uitdaging te groot.

Techniek en de bijbehorende innovatie staan bij RJB-Engineering centraal, waardoor nieuwe technieken horend bij “Industry 4.0” bekend in de oren klinken. En door de ruime werkervaring hebben wij voldoende kennis en know-how van alle elektrotechnische aspecten.

RJB-Engineering denkt met u mee “from start to finish”.

EPLAN Pro Panel

Het uitwerken van een industriële installatie kan niet zonder engineering van de schakelkasten. En welk pakket is hier beter geschikt voor dan EPLAN Pro Panel? EPLAN Pro Panel combineert de kracht van het 2D Electric P8 gedeelte met de 3D kast opbouw.
Knelpunten, warmte ontwikkeling kunnen gemakkelijk uitgewerkt worden.

3D BIM

Ook voor uw 3D BIM projecten bent u bij RJB-engineering aan het goede adres. Met ruim 5 jaar ervaring in Revit (icm StabiCAD) en Adomi zijn de klappen van de zweep bekend.
En is de noodzaak van een goeie concurrent engineering bekend

EPLAN software

img

Voor schakel en besturingskast ontwerp maak ik gebruik van EPLAN Pro Panel professional. Pro Panel is met zijn 3D ontwerp tool een enorme toevoeging in ontwerp en uitvoering. Ontwerp en warmteberekeningen kunnen in één pakket uitgevoerd worden waardoor foutmarges significant verminderd worden.

EPLAN - Pro Panel Professional